Moonlight Trailer
Trailer #1 00:36

Saw V (2008)

Horror, Thriller, Crimă | 23 October 2008 (United States of America)

Puzzle mortal 5 (2008)

Saw V

Horror, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Hackl

Scenariști:

Patrick Melton, Marcus Dunstan

Producător:

Lionsgate, Twisted Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

14 Noiembrie 2008

In aceasta a5a parte din Saw, capcanele lui faimosului <strong>Jigsaw</strong> si mai malefice decat ceea ce a pregatit el inainte pentru fostele sale victime. Cutia de sticla si multe alte situatii de viata si moarte sunt alte elemente definitorii care de data aceasta vor ajuta la conturarea povestii lui <strong>Corbett,</strong> fiica lui <strong>Lynn Denlon</strong> si <strong>Jeff Reinhart,</strong> despre care nu se stia daca va reusi sa se salveze. In timp ce papusa Billy pe tricicleta lui pregateste alte capcane, isi face aparitia Detectivul Hoffman, care este ultima persoana in viata, mostenitorul de drept al lui Jigsaw, si numai el poate sa calce pe pasii marelui Jigsaw. Dar cand secretul lui se afla in pericol de a fi dezvaluit, el trebuie sa plece la vanatoare sa isi elimine orice amenintare care ar putea periclita planul sau diabolic.

Recenzii

129 Ordonare după: | |

dienica94

08.09.2018

este cel mai bun film horror ever...la asta intradevar merita sa te uiti cu orice pret!o regie superba...este un film prea adevarat...il iubesc pe regizor si pe scenarist...cu adevarat o minte foarte diabolica...SUPERB!!!

1 2

floryynn

08.09.2018

sa zicem ca acest saw5 sa apropiat de saw 3 ca reusita , personal si mie mia placut dar mi sa parut cam sec sfarsitul , parea neterminat.

3 5

AnCa.sm

08.09.2018

si eu abia astept sa apara ! :x este printre preferate.si sunt foarte curioasa ce se va intampla in partea asta :>

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top