Moonlight Trailer
Trailer #1 00:50

Saw VI (2009)

Horror, Mister | 22 October 2009 (Australia, Canada, United Kingdom, United States of America)

Puzzle mortal VI (2009)

Saw VI

Horror, Mister (Australia, Canada, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Greutert

Scenariști:

Marcus Dunstan, Patrick Melton

Producător:

Lionsgate, Twisted Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2009

Dupa moartea agentului Stahm, detectivul Hoffman e noul "stapan" al mostenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, asa ca e fortat sa dea drumul unui nou joc sangeros (dar cu talc), la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. In urma acestuia, marele plan al lui Jigsaw va fi inteles in totalitate, punand cap la cap detalii din toata seria si universul Saw. Cifra 6 va avea un rol important in desfasurarea actiunii; astfel, vor fi sase lectii si sase probe care vor trebui invatate si promovate pentru supravietuire.  

Recenzii

Deea.bloom

08.09.2018

aici scrie ca apare in octombrie......da...in fine.... macar sa apara un trailer ceva....:x.... si eu sper sa fie la fel de bun...poate mai bun decat celelalte.....

2 4

green.teeth

08.09.2018

Si deja au inceput comentariile despre film inainte de aparitia filmului... Tipic pentru orice film mult asteptat, dar in productie.

6 8

carcel_claudiu

08.09.2018

Am vazut trailerul si cred ca de data aceasta ne va ului a sasea parte.Din cate am vazut in trailer e foarte bun .De data aceasta vor fi 6 schimbari,6 lectii,6 alegeri care ne vor lasa uimiti.

4 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top