Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

Say Anything... (1989)

Comedie, Dramă, Romantic | 14 April 1989 (United States of America)

Spune orice... (1989)

Say Anything...

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cameron Crowe

Producător:

Gracie Films, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

14 Aprilie 1989

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Fiind cea mai buna eleva a liceului, Diane Court nu a ajuns sa-si cunoasca prea bine colegii din cauza concentrarii asupra invatatului. Dupa absolvire ea primeste o invitatie de la Lloyd Dobler, un baiat optimist, dar fara planuri de viitor. Cei doi merg impreuna la o petrecere si astfel incep o prietenie care se va transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste. Tatal lui Diane, insa, nu este de acord cu aceasta relatie si, ca sa-i desparta pe cei doi, se va folosi chiar de dragostea fiicei sale. Un element exterior intra in ecuatie prin faptul ca el este investigat de Fisc, ceea ce va provoca o criza in familia Court.

Recenzii

eedy

08.09.2018

excelenta comedie romantica,cu o actrita(Ione Skye)mai putin cunoscuta,dar foarte...dulce

4 1

SnowAngel

08.09.2018

Diane Court (Ione Skye), absolventa a unui colegiu din Statele Unite, asteapta cu nerabdare sa plece in Anglia, unde urmeaza sa isi continue studiile. Perspectiva este extrem de incantatoare in mod special pentru tatal (John Mahoney) Dianei, care intotdeauna a avut o relatie speciala cu tanara femeie – o relatie bazata mai mult pe prietenie decat pe legatura de sange. Diane incepe sa iasa in oras cu un fost coleg (John Cusack), dar tatal ei ii interzice sa continue relatia cu “tipul iresponsabil si lipsit de amibitie”. Fortata sa puna capat relatiei, Diane isi petrece vara altfel decat si-ar fi putut imagina: pe de-o parte incearca sa-l evite pe amorezatul Lloyd, iar pe de alta parte incercand sa accepte faptul ca tatal ei este departe de a fi perfect… Premii: 1990 castiga premiul CFCA (Chicago Film Critics Association Awards) pentru cel mai promitator actor – John Cusack.

0 0

corcodus

08.09.2018

cand l-am vazut am avut impresia ca vad varianta american a filmului liceienii, nu ca r fi ceva rau, din contra, e un film placut, si e incurajator sa speri ca exista tineri ce au idealuri, mai ales in realitatea zilelor noastre.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top