Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

Jacob's Ladder (1990)

Dramă, Mister, Horror | 02 November 1990 (United States of America)

Scara lui Jacob (1990)

Jacob's Ladder

Dramă, Mister, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adrian Lyne, Mick Jackson

Scenariști:

Bruce Joel Rubin

Producător:

TriStar Pictures, Carolco Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Noiembrie 1990

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Jacob Singer, un lucrator la Posta din New York, incearca sa-si tina viata pe linia de plutire. Zilele sale sunt invadate de amintiri din razboiul din Vietnam la care a participat, de imagini din prima casnicie, iar pe deasupra fiul sau decedat ii apare tot mai des in viziuni. Cu toate ca noua sa sotie incearca sa-l tina sanatos mental si fizic, linia ce desparte realul de imaginar este tot mai subtire

Recenzii

cezar33

08.09.2018

Dupa mine este cel mai bun rol a lui Tim Robbins. Filmul in sine pare desprins dintr-o scriere a lui Kafka. O abordare originala a problemelor cu care s-au confruntat postbelic unii din veteranii campaniei din Vietnam.

19 6

Grim.Sonji

08.09.2018

am tresarit de multe ori la filmul acesta!!! da..cele mai bune filme horror au fost facute in perioda '85-'95 !!! acum insa...nu prea mai au idei..si vin doar cu remake-uri ..au noroc cu tehnologia..care le permite sa realizeze efecte epeciale excelente..care din pacate..ajung sa faca tot filmul..

12 25

Yufeng

08.09.2018

Cred că este cel mai bun film regizat de Lyne.E puțin diferit de celelalte filme ale sale în sensul că accentul nu e pus pe erotism ci pe remușcare,păcat,cu percutante intruziuni într-un onirism cu aspecte suprarealiste.

4 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top