Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

School of Rock (2003)

Comedie, Muzică | 03 October 2003 (Germany, United States of America)

Școală de rock (2003)

School of Rock

Comedie, Muzică (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Linklater

Producător:

Paramount, Scott Rudin Productions, NEW Century, MFP Munich Film Partners GmbH & Company I. Produktions KG, Sor Productions

Dată lansare (SUA):

3 Octombrie 2003

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Fiind dat afara din propria trupa, chitaristul Dewey Finn are nevoie urgenta de bani pentru a-si plati chiria. Cand un profesor, prieten de-al lui Dewey, este chemat ca profesor temporar intr-o scoala pentru cei instariti, Dewey se duce in locul prietenului sau si accepta slujba. El observa ca in clasa lui sunt studenti talentati la muzica si se hotaraste sa formeze o trupa de rock'n roll cu studentii pentru a participa la o competitie intitulata "Batalia trupelor", sperand sa castige premiul cel mare si sa fie luati in vizor de marii promoteri din industria muzicala.

Recenzii

ZaBuggy

08.09.2018

un film destul de bun...care m-o impresionat....

3 5

mihai-o

08.09.2018

Filmul reuşeşte în primul rând datorită lui Jack Black, un tip care ştie să se prostească fără să arate ridicol. Black este clar în elementul său în rolul maestrului care le împărtăşeşte micilor învăţăcei secretul rockului. Apropo, copiii se descurcă surprinzător de bine ca formaţie... În ansamblu, School of Rock este distractiv şi incitant. Un mic avertisment: dacă nu sunteţi pasionaţi de genul ăsta de muzică, s-ar putea să vă treziţi convertiţi până la final.

8 4

MissSporty

08.09.2018

CEl mai atre...film...pe care l-am vazut....:D:X:X

4 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top