Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

The Children's Hour

Dramă | (United States of America)

Scoala de fete

The Children's Hour

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

William Wyler

Producător:

The Mirisch Corporation

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

<p>Mary, o studenta rasfatata, e pedepsita pentru una din numeroalele ei iesiri necontrolate. Pentru a se razbuna pe profesoare, ea se plange unei matusi bogate, acuzandu-le pe cele doua conducatoare ale scolii ca ar avea o "relatie nenaturala". Minciuna lui Mary devine tot mai extinsa, iar multi parinti isi retrag copiii de la scoala, de teama celor doua. Profesoarele o dau in judecata pe Mary pentru spusele ei, dar pierd procesul din cauza unui martor care-si retrage marturia in ultima clipa. Bazat pe o piesa din 1934 scrisa de Lillian Hellman, filmul e un remake dupa varianta din 1936, These Three, care a fost cenzurat si nu a putut prezenta unghiul de critica al relatiilor intre lesbiene. </p>

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

În acest film provocator şi îndrăzneţ, o elevă în căutare de atenţie împrăştie zvonul potrivit căruia două dintre profesoarele ei ar fi lesbiene. O dramă tulburătoare.

2 1

CartoonsToons.Toons

08.09.2018

Cel mai greu lucru este sa spui mereu adevarul.Noi preferam minciuna(calea usoara), iar acest film ar trebui sa ne invete ca nu trebuie sa mintim pentru ca putem pune multe persoane in situatii foarte dificile asa cum a facut Mary. In concluzie trebuie sa avem grija ce zicem sau ce facem.

1 1

corcodus

08.09.2018

superb filmul si mai ales interpretarea, e bine de vazut si varianta franceza

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top