Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

Scoop (2006)

Comedie, Mister | 27 July 2006 (United Kingdom)

Scoop (2006)

Scoop

Comedie, Mister (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Woody Allen

Producător:

BBC Films, Ingenious Film Partners, Ingenious Media, Perdido Prod.

Dată lansare (SUA):

27 Iulie 2006

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2008

Proeminentul si recent decedatul jurnalist Joe Strombel este plans de colegii sai, insa acesta este prins intre cele doua lumi. El este hotarat sa urmareasca mai departe pista fierbinte pe care mergea, chiar si de dincolo, pentru a afla identitatea "Ucigasului Cartii de Tarot", care actioneaza in Londra. Doar ca are o problema - cum sa faca acum ca e mort. Si solutia ii apare prin intermediul Sondrei Pransky, o studenta la juranlism de nationalitate americana care, la un spectacol al lui Splendini (Sid Waterman), este socata sa afle ca il poate vedea si auzi pe Joe. Acesta ii da indicatiile pentru a porni in urmarirea subiectului vietii ei, ajutata de indaratnicul Sid. Asa il cunoaste pe aristocratul Peter Lyman, de care se indragosteste imediat. Insa Peter pare a ascunde multe in spatele imaginii sale aristocratice.

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

Dupa Match Point, Woody Allen si Scarlett Johansson colaboreaza din nou. Sa fie inca o colaborare fructuoasa?

8 10

Pheonix15

08.09.2018

Un film ce sigur te dezmorteste intr-o dupa-amiaza putin plictisitoare. Nu are cum sa nu-ti placa din moment ce-l vezi pe Woody so funny si in plus pe Scarlett. In plus il gasesti pe Hugh Jackman oare cu secrete bine ascunse.......

5 6

me_ema

08.09.2018

Scarlett Johansson joaca rolul unei studenta americana la jurnalism care soseste in Anglia pentru un interviu,participand la un spectacol de magie, aceasta schimbandu-si cu totul viata.E un film destul de interesant pot sa spun ,comedie hmmm pe ici pe colo da merita vazut.

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top