Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Screwed (2000)

Acțiune, Comedie | 12 May 2000 ()

Teparii (2000)

Screwed

Acțiune, Comedie

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Alexander, Larry Karaszewski

Scenariști:

Larry Karaszewski, Scott Alexander

Producător:

Universal Pictures, Robert Simonds Productions

Dată lansare (SUA):

12 Mai 2000

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Un șofer răpește câinele șefei sale bogate pentru a cere recompensă, dar când ea primește din greșeală câinele înapoi, ea crede că este șoferul cel care a fost răpit.

Recenzii

rats

08.09.2018

Pentru ca Norm MacDonald si Dave Chappelle sunt cazuti din rai!

1 1

niky997

08.09.2018

Dupa ce au lucrat impreuna cu succes ca scenaristi, Scott Alexander si Larry Karaszewski (Ed Wood, Scandalul Larry Flint si Omul din Luna) si-au ales ca debut regizoral o comedie trasnita, care nu are de-a face cu biografia nici unui personaj ciudat sau controversat. Screwed este realizat in spiritul comediilor de la inceputul anilor ’40, cunoscute sub denumirea de screwball comedies. In calitate de majordom, sofer, gradinar si om de serviciu, Willard Fillmore (Norm MacDonald) o slujeste cu devotament pe capricioasa si ingrata Miss Crock. O fi Willard omul bun la toate, dar Miss Crock nu e nicidecum stapana pe care ar fi meritat-o. Satul de mofturile si jignirile la care il supune, lui Willard ii vine ideea geniala de a-l rapi pe Muffin, adoratul ei catel, si de a pretinde o rascumparare de un milion de dolari. Ajutat de bunul lui prieten Rusty (Dave Chappelle), Willard o da magistral in bara declansand o comedie a erorilor in care numarul celor implicati creste o data cu buclucurile in care intra cei doi rapitori.

0 2

Cryss190

08.09.2018

Este o comedie exceptionala, care nu este construita pe cliseele obisnuite. Desi subiectul ne poate parea familiar, nu vom ajunge sa ghicim nicidecum firele controversate ale intamplarilor. Norm Macdonald si Dave Chapelle fac un duo ucigator, iar Danny DeVito are si el un rol important, personaj simplu de altfel, dar colosal in interpretare.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top