Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Scusa ma ti voglio sposare (2010)

Comedie, Romantic | 12 February 2010 ()

Sorry if I Want to Marry You (2010)

Scusa ma ti voglio sposare

Comedie, Romantic

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Federico Moccia

Scenariști:

Chiara Barzini, Luca Infascelli

Dată lansare (SUA):

12 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Scusa ma ti voglio sposare este continuarea filmului aparut in 2007 Scusa ma ti chiamo amore.<br /><br />In rolurile principale are aceasi actori.<br /><br />Alex si Niki se intorc din vacanta indragostiti mai mult ca niciodata. Insa Alex trebuie sa plece sa lucreze pentru o noua publicatie si Niki sa studieze la Universitate. Alex hotaraste sa se casatoreasca cu ea, dar nu stie cum sa ii spuna.Decide sa ii faca o surpriza frumoasa, ducand-o la Parigi. Dupa ce au cinat la un restaurant si au mers la discoteca, Alex o duce sa faca un tur cu vaporul, unde apare scris "Scusa ma ti voglio sposare". Niki, emotionata, accepta si incep pregatirile pentru nunta.Dar acum incepe greul, pentru ca Alex este mereu la lucru, iar surorile ei o streseaza, vrand sa o ajute, dar nu reusesc. Un baiat tanar, pe nume Guido, va incerca sa o faca pe Niki sa il tradeze pe iubitul ei.<br /><br />Vom vedea ce se va intampla pana la urma, daca cei doi reusesc sa se casatoreasca sau nu.

Recenzii

nebunatica_id

08.09.2018

continoarea primului film, pare interesant iar actorii au jucat bine si in primul film, abia astept sa-l vad

2 2

nebunatica_id

08.09.2018

este o continuarea destul de draguta dar, ca intotdeauna, prima parte ramane cea mai buna ... merita vazut ... il recomand... nota 8 (de ce nu-l pot nota?? a aparut la noi)

3 2

Red_Tulip

08.09.2018

O continuare mai slabuta decat prima parte. Am vazut evolutia povestilor prezentate in primul film. Maturitate, asumarea responsabilitatilor. Dar ceva parca a lipsit pe parcursul intregului film. Oricum mi-a placut si acesta, desi se putea mai bine. Protagonisti adorabili si acum.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top