Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Secretary (2002)

Comedie, Dramă, Romantic | 11 January 2002 (United States of America)

Secretara (2002)

Secretary

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Shainberg

Producător:

Slough Pond, double A Films

Dată lansare (SUA):

11 Ianuarie 2002

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Lee Holloway este o femeie timida care, dupa ce a stat putin intr-un spital psihiatric, este lasata in grija parintilor. Ea isi cauta de lucru si se angajeaza ca secretara la un avocat pe nume Edward Grey. Grey o critica des pentru ca nu se descurca asa cum trebuie si, intr-o zi, el depaseste limita cand o palmuieste pe Lee. Surprinzator, Lee accepta si pare ca ii place tratamentul la care este supusa. Ea il roaga pe Grey sa continue, insa acesta o concediaza. Lee isi face un iubit, Peter, si il roaga sa-i aplice acelasi tratament, insa acesta nu accepta si astfel ea incearca sa se impace cu Gray.

Recenzii

medy

08.09.2018

Putin socant la granita dintre anormal de normal.Sunt lucruri despre care ne este rusine sa vorbim , inca.Un film dureros ... de placut !

2 1

codrutica

08.09.2018

Un film foarte interesant, despre ce vrem, avem voie si putem sa facem in viata de zi cu zi, acasa sau....la birou. Mi s-a parut putin ciudat la inceput dar in cele din urma, m-am relaxat si chiar mi-a placut....

1 0

Cluc

08.09.2018

Psihologia omului influenteaza mult calea prin viata pe care o urmeaza. Uneori, granitele iubirii sunt impinse dincolo bariera normalului, care poate deveni usor anormal.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top