Moonlight Trailer
Trailer #1 00:33

See No Evil (2006)

Horror, Thriller | 19 May 2006 (United States of America)

Colectionarul De Ochi (2006)

See No Evil

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gregory Dark

Scenariști:

Dan Madigan

Producător:

Lions Gate Films, WWE Studios

Dată lansare (SUA):

19 Mai 2006

Dată lansare (Romania):

19 Aprilie 2021

<p>Un grup de delincventi sunt trimisi pentru a curata hotelul Blackwell insa ei nu stiu ca psihopatul Jacob Goodnight (Jacobs) isi are ascunzatoarea in hotelul decadent. Cand unul dintre adolescenţi este capturat si omorat, cei care raman (un grup care include un politist care l-a impuscat in cap pe Goodnight cu patru ani în urma) lupta impotriva ucigasului brutal pentru a supravietui.  Pe parcursul filmului, Jacobs are amintiri din copilarie, conturand ideea ca ororile savarsite sunt datorate abuzului religios. Numai patru vor supravietui din intreg grupul, iar chinul lor se va termina de abia dupa ce Jacobs este impins de pe acoperis si omorat. </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Lumini şi umbre. Încă un horror de categorie B cu aceeaşi reţetă clasică: nişte puştani în călduri căutând-o cu lumânarea şi un criminal supărat colecţionar de suveniruri.

9 14

melina

08.09.2018

E sooper tare filmul! Bineinteles daca iti place genul horror! Printre cele mai bune filme pe care le-am vazut! Chiar ar trebui sa-l vedeti! Mie mi-a placut la nebunie! mai ales cum a jucat kane!

5 2

jazz3d

08.09.2018

lui kane (raw) i sa potrivit de minune rolul asta.

4 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top