Șeful sectorului suflete (1967)

Seful sectorului suflete

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gheorghe Vitanidis

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 1967

Dată lansare (Romania):

29 Septembrie 2020

Sinopsis: Magdalena, a young chemist, imagines how the perfect man should look like. Gore, a meteorologist, former friend who was in love with her identifies in the end with the true love imagined by Magdalena. Original story: Alexandru Mirodan.

Recenzii

Doina1952

27.03.2013

O comedie agreabila in care replicile de duh dau sarm filmului. " Comedie lirică, în care eroina, aflată într-un moment de cumpănă al existenței sale (se va despărți sau nu de individul posesiv și egoist care-i domină viața până la a o depersonaliza?), dialoghează cu personajul ce întruchipează propria conștiință, un bărbat integru, inteligent și spiritual, pe care-l numește ”șeful sectorului suflete”, dar care în realitate se dovedește a semăna leit cu un meteorolog pe care l-a cunoscut cândva." – Bujor T Rapeanu. Radu Beligan interpretul celor doua personaje gemene ( Gore si Seful) a facut dovada unui farmec irezistibil iar Irina Petrescu este tulburator de frumoasa si creativa.

2 0

corcodus

02.08.2016

un filmn deosebit, pe langa distributia de vis, filmul farmecva prin dialogul inteligent, complex, prin replicile pline de duh.

0 0

InfraSunete

18.12.2015

Film foarte misto cu un Toma Caragiu intr-o ipostaza noua, cea de amant pragmatic, genul omului de afaceri calculat si nesentimental, cu o "Magdalena" feminina, sexy si visatoare si cu un Radu Beligan pe post de constiinta. Este o comedie psihologica. Am retinut (cu aproximatie) o replica care suna cam asa: - Dar eu ce vina am, cu ce le-am gresit? - Ai avut succes.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top