Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Shadow of the Wolf (1992)

Thriller, Dramă, Aventuri | 05 March 1992 (Canada, France)

Umbra lupului (1992)

Shadow of the Wolf

Thriller, Dramă, Aventuri (Canada, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jacques Dorfmann, Pierre Magny

Producător:

Procirep, Vision International, Transfilm, Eiffel Productions, Films A2, Téléfilm Canada, Centre National de la Cinématographie, Canal+

Dată lansare (SUA):

5 Martie 1992

Dată lansare (Romania):

19 Ianuarie 2021

Ecranizare a unui roman de succes, filmul Shadow of The Wolf il are ca personaj principal pe Agaguk, fiul razvratit al unui neinduplecat sef de trib pe nume Kroomak. Drama plasata intr-un sat eschimos pe la 1935, dezvolta neintelegerile in continua crestere dintre tata si fiu. In timp ce Agaguk se impotriveste prezentei oamenilor albi printre ei, Kroomak incepe sa faca afaceri cu blanuri cu un negustor pe nume Brown. Prapastia dintre tata si fiu se adanceste in conditiile in care amandoi doresc aceeasi femeie-pe frumoasa Ygiyook.Tanarul agaguk va castiga inima tinerei Ygigook si se va casatori cu ea. In timpul unei dispute care degenereaza Agaguk il injunghie pe Brown,si drept urmare Agaguk este blestemat si alungat din trib de catre tatal sau. Agaguk se vede nevoit sa plece cu sotia insarcinata in salbaticia inghetata,sa lupte pentru supravietuirea lui,alui Ygigook si a copilului. Intre timp,apare in peisaj avcatul Henderson care avenit sa investigheze moartea lui Brown.

Recenzii

alex_il_fenomeno

08.09.2018

este un film foarte frumos , plin de dramatism ! m-au impresionat profund mai toate scenele ! ce poate sa faca un om pentru a supravietui ! nota 9+ !

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top