Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

Shadowboxer (2005)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 09 September 2005 (United States of America)

Boxand cu umbra (2005)

Shadowboxer

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lee Daniels

Scenariști:

Will Rokos

Producător:

Teton Films, Lee Daniels Entertainment

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

9 Februarie 2007

<p>Un thriller noir care patrunde in adancimile aspre ale lumii interlope, a crimei organizate, dezvaluind vietile extrem de complexe ale unor asasini platiti, Rose si Mikey, care au o relatie speciala. Afland ca este grav bolnava, Rose se hotaraste sa porneasca in ultima ei misiune, inainte de a se retrage si a-si dedica ultimele zile din viata familiei. Tinta este de data aceasta sotia unui cap mafiot cunoscut ca fiind foarte crud, insa lucrurile iau o turnura neasteptata in momentul in care Rose afla ca victima, Vickie, este insarcinata. Pentru ca refuza sa duca la bun sfarsit misiunea, asasinii vor deveni la fel de vanati ca si cea pe care ar fi trebuit s-o ucida. </p>

Recenzii

cezar33

08.09.2018

Un cuplu inedit Rose si Mikey, traind in afara oricaror conventii etice, suferind de "complex oedipian", reusesc sa-si redescopere umanitatea in fata nevinovatiei unui nou-nascut. Din pacate pentru unii e prea tarziu. Un thriller remarcabil.

2 1

gabishor_nate

08.09.2018

Un film despre crima organizata,despre vanatori si vanati.Asasinii profesionisti Mikey si Rose adopta o familie ,sotia unui mafiot si copilul acestuia, un mijloc de a-si rascumpara greselile trecutului.Mikey ramane sa-i protejeze pana la capat, pe Rose fiind obligat s-o impuste.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top