Moonlight Trailer
Trailer #1 02:40

Shanghaied

Comedie | (United States of America)

Shanghaied

Shanghaied

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charlie Chaplin

Scenariști:

Charlie Chaplin

Producător:

The Essanay Film Manufacturing Company

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

  Proprietarul unui vas doreste sa-l scufunde pentru a incasa banii de asigurare,si-l insarcineaza pe capitan cu recrutarea unui echipaj pentru ultima calatorie a vasului. In acest timp Vagabondul flirteaza cu fiica proprietarului(Edna), dar cei doi sunt surprinsi de tatal infuriat. Pe drum Charlie este acostat de un marinar care-i cere sa-l ajute(in schimbul unei sume de bani) sa adune marinari, misiunea lui Charlie fiind sa-i loveasca in cap pe cei chemati pe ponton sub pretextul ca vor primi de baut. Misiunea este indeplinita, dar, la cererea capitanului care aparuse intre timp, si el va fi lovit in cap si imbarcat fortat pe vas. Proaspetii marinari care refuza sa se supuna ordinelor au parte de un tratament destul de dur. Charlie tine mult la pielea lui asa ca va mima cooperarea, problemele principale fiind lipsa de indemanare si dorinta de a trage chiulul pe cat posibil. Armatorul vasului va afla dintr-o scrisoare ca Edna se imbarcase clandestin pe vas si va pleca sa o salveze.

Recenzii

bad1923

08.09.2018

In ”Shanghaied” recrutorii vaneaza marinari, ametindu-i cu o lovitura in cap si-i imbarca fara voia lor pe niste corabii care sunt adevarate ocne plutitoare.

1 0

Sibelius

08.09.2018

Modul de recrutare al marinarilor va fi imprumutat mai tarziu si in unul din filmele cu Stan si Bran. Merita vazut, dar Chaplin a facut destule scurt-metraje mult mai bune decat acesta.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top