Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Shark Night 3D (2011)

Horror, Thriller | 02 September 2011 (United States of America)

Noaptea rechinilor 3D (2011)

Shark Night 3D

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David R. Ellis

Producător:

Incentive Filmed Entertainment

Dată lansare (SUA):

2 Septembrie 2011

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2011

<p>Un grup de şapte studenţi vor să sărbătorească împreună sfârşitul anului şcolar şi de aceea merg la o cabană de pe malul unui lac, accesibilă numai cu barca. Casa e a părinţilor Sarei, o fată de la ţară care a plecat la oraş să studieze şi să se rafineze. Când a plecat, Sara l-a lăsat în urmă şi pe iubitul ei, Dennis, de care s-a despărţit. Dennis e un tip pus mai mereu pe scandaluri, împreună cu amicul lui Red. Cei doi sunt deranjaţi de prezenţa Sarei şi a noilor ei prieteni. Numai că, în afară de problemele cu localnicii, studenţii au motive mai puternice să se teamă. Se pare că lacul e plin de rechini, care îl atacă pe unul dintre studenţi când acesta merge să înoate. Pentru a-l salva şi a-l duce la spital, tot grupul trebuie să înfrunte rechinii şi să traverseze lacul.</p><p> </p>

Recenzii

dyon

08.09.2018

sapte tineri merg pe o insula in vacanta iar acolo sunt niste rechini si incepe vanatoarea,se pare ca cineva i-a adus intetionat,de urmarit,pt. amatorii genului.

2 2

zararo

08.09.2018

Peisaje impresionante, coloana sonora antrenanta, tineri actori talentati si frumosi. De vizionat o data.

1 5

zuzucku

08.09.2018

Suspans,mister,actorii joaca bine, imi place ca e realist , iar nu SF ca in alte filmecu rechini.Ce pot sa spun mai mult decat ca merita vazut.Enjoy!

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top