Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

Shark Tale (2004)

Animaţie, Acțiune, Comedie, Familie | 20 September 2004 (United States of America)

Povestea unui Rechin (2004)

Shark Tale

Animaţie, Acțiune, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman, Ivan Reitman

Producător:

Pacific Data Images (PDI), DreamWorks Animation, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

20 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

10 Decembrie 2004

Lumea apelor este socata de moartea fiului sefului rechinilor, Don Lino. Desi acesta a murit innecandu-se cu mancare, un mic pestisor pe nume Oscar isi atribuie crima, considerand ca astfel va castiga reputatia unui erou care a salvat lumea apelor de un raufacator. Pe moment el nu realizeaza, dar apar si urmarile acestui lucru si anume incepe sa fie cautat pentru razbunare. In final, el reuseste sa scape cu bine din dificila situatie creata, ajutat fiind si de prietenii sai cei mai buni.

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

Sincer, nu cred ca descrierea de mai sus reflecta filmul, sau cel putin inceputul ei. Altfel, filmul este nemaipomenit, unul dintre cele care mi-au placut la nebunie. Are nume mari pe afis, este extraordinar realizat, are o coloana sonora de exceptie. Si pe deasupra si o poveste nemaipomenita.

6 6

Threelines

08.09.2018

Este cu adevarat un film bun... are de toate: actori super celebri, o poveste captivanta, glume bune, si o iubire pe care personajele reusesc sa o transmita vizionarului...

5 2

nickcelmik

08.09.2018

Povestea este frumoasa, dar cel mai mult mi-a placut coloana sonora. Filmul arata inca o data talentul lui De Niro si Will Smith.

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top