Sheena (2000)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

7 Octombrie 2000

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

Orphaned at the age of 6, Shirley Hamilton is taken in by the Shamaness Kali and taught how to morph into almost any animal. She shall become Sheena, Queen of the Jungle.

Recenzii

remyy63

19.04.2011

Un serial captivant,bine realizat,pe care l-am urmarit in special datorita prezentei in distributie a frumoasei Gena Lee Nolin.

4 1

Bursucel

25.01.2010

Bazat pe clasicele benzi desenate din anii '30 si '40 serialul se concentreaza asupra aventurilor prin care trece curajoasa si frumoasa aparatoare a paradisului african amenintat de civilizatia moderna. Ramasa orfana la o varsta frageda, in urma unei tragedii intamplate in jungla, Sheena a fost crescuta de ultimul trib bastinas, Kaya, ai carui membri poseda mistica putere de a-si schimba infatisarea. Actiunea urmareste felul in care Sheena interactioneaza cu diverse personaje, printre care Matt Cutter, un aventurier american indragostit de Sheena; Kali, mentorul spiritual care i-a daruit Sheenei capacitatea de a-si schimba infaţisarea; coruptul presedinte al fictivei tari africane si Rashid, un inimos ingrijitor al rezervatiei.

0 1

MissEveline

01.03.2010

Am vazut si eu cateva episoade din acest serial, insa niciodata nu l-am urmarit cu cel mai mare interes. Dar totusi "Sheena" e o productie reusit si pentru asta l-as nota cu un 8-9.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top