Moonlight Trailer
Trailer #1 03:55

Shelter (2010)

Horror, Mister, Thriller | 27 March 2010 (United States of America)

Shelter (2010)

Shelter

Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Björn Stein, Måns Mårlind

Producător:

NALA Films, Maraci/Edelstein Films, IM Global, Shelter Productions

Dată lansare (SUA):

27 Martie 2010

Dată lansare (Romania):

18 Octombrie 2021

  Cara Jessup este o psihiatra criminalista apreciata, care si-a construit o cariera de succes prin demontarea conceptului de "personalitate multipla", de care se foloseau numerosi criminali in sala de judecata pentru a fi exonerati de pedeapsa. Desi sotul i-a fost ucis cu brutalitate, iar fiica ei Samantha nu ii impartaseste punctul de vedere in legatura cu acest subiect, Cara crede in Dumnezeu si ramane totodata devotata stiintei. Atunci cand tatal ei, doctorul Harding, ii prezinta Carei un pacient pe nume Adam, care pare sa sufere intr-adevar de sindromul personalitatii multiple si care intriga lumea medicala prin comportamentul lui bizar, femeia incearca sa exploreze trecutul tanarului si sa solutioneze misterul ce il inconjoara. Pe masura ce se apropie de Adam si descifreaza mecanismele mintii lui, intelegand motivul pentru care diversele laturi ale personalitatii pacientului sunt victimele aceluiasi criminal, Cara Jessup simte ca propria viata si cea a fiintelor dragi sunt puse in pericol.

Recenzii

sabaka

08.09.2018

e ok de vazut..scenariul e complet..ideea nu e originala..are momente bune de suspans..sfarsitul e previzibil..groaza nu e sigur..il recomand

1 3

elena_A

08.09.2018

Un thriller interesant, suspansul nu-i lipseste, povestea este oarecum noua... Il consider mai bun decat multe filme de gen vizionate in ultima perioada. Merita un 9.

0 1

Abigail

08.09.2018

se anunta un thriller foarte bun!!sa speram ca va fi cum ne asteptam avand in vedere aparitia actritei julianne moore ..

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top