Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Short Cuts (1993)

Comedie, Dramă | 05 September 1993 (United States of America)

Povesti intretaiate (1993)

Short Cuts

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Altman, Raja Gosnell

Producător:

Fine Line Features, Spelling Entertainment, Avenue Entertainment

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 1993

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

Short Cuts este o comedie aparuta in anul 1993. De regia acestei comedii s-a ocupat Robert Altman, iar de scenariu s-au ocupat Raymond Carver, Frank Barhydt si Robert Altman. In rolurile principale ii putem urmari pe Andie MacDowell, Bruce Davison, Jack Lemmon, Zane Cassidy si Julianne Moore. In timp ce elicopterele ruleaza deasupra Los Angeles-ului pentru a imprastia un spray impotriva unei infectii Medfly, vietile unor grupuri de oameni se intersecteaza, cativa din intamplare, cativa care au un efect de durata. In timp ce ei merg la concerte si cluburi de jazz si isi au pana si piscinele curatate, aceste grupuri mint, beau si inseala. Moartea insasi nu pare sa fie niciodata prea departe, chiar si intr-o excursie de pescuit. Vor reusi acestia sa scape de aceasta infectie? Sau isi vor gasi cu totii sfarsitul din aceasta cauza?

Recenzii

valutza

08.09.2018

In vreme ce autoritatile sunt preocupate de a stopa efectele infectarii din Medfly, vietile unor locuitori ai Los Angeles-ului se intersecteaza intamplator. Acestia se distreaza in stilul caracteristic, ies in cluburi, merg la concerte, dar si mint, beau si inseala. Moartea este tot timpul in preajma lor chiar si in timpul unei excursii la pescuit.

0 6

Cibola

08.09.2018

Evenimente obisnuite , din existente banale , se intrtaie cu vietile altora deturnand enorm destine , dupa cum si invers , intamplari grave , adulterul , crima , se pot banaliza prin jocul hazardului , scapand neobservate , nesanctionate social ; aceste lucruri sunt prezentate detasat , rece , " obiectiv " , fara implicare emotionala in acest film , la un mod reusit , care marita vazut ; nota 7 .

0 0

Nagy

08.09.2018

Filmul ce la inspirat probabil pe Paul Thomas Anderson cand a regizat Magnolia.

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top