Silent Friends

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

<p style="text-align: justify">Cunoscut publicului din România ca "Prieteni fără grai" filmul este o co-producție româno- canadiană a cărei acțiune se desfășoară într-o localitate izolată de munte. Alex și Carlo s-au cunoscut în timp ce erau în închisoare și au rămas prieteni. Când Carlo își vizitează prietenul, în mintea celor doi se înfiripă un plan: să-l omoare pe Vincent, fratele soției lui Alex și pe cei doi copii ai săi (Johny și Dana) pentru a pune mâna pe averea acestuia. Planul lor pare să funcționeze, Vincent suferind un "accident" de mașina, iar Johny, urmărit de cei doi bărbați, cade de pe un deal în râul din apropiere. Singura piedică în fața îmbogățirii lor rămâne Dana, care are doar câteva luni, omorârea micuței devenind o simplă formalitate. Lucrurile nu vor sta însă chiar așa, viata baiatului fiind salvată de doi câini , care ulterior o vor "răpi" pe micuță.</p>

Recenzii

Sibelius

14.04.2012

Un fel de Lassie romano-canadian cu doi lupi alsacieni si o rata pe post de personaje principale. Locul desfasurarii actiunii e si el ciudat: o combinatie de sat romanesc cu serif(care la randul lui e ceva intre Colombo si Clouseau.

0 0

maxyna1

24.03.2013

Un film placut vederii, usor de urmarit, cu o actiune destul de simpla. Ce mi-a placut in mod special sunt cei doi caini.....dresati exemplar, ei au rolul principal in film. Oricum, avand in vedere ca filmul este facut acum 43 ani, consider ca a fost un succes la vremea lui.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top