Moonlight Trailer
Trailer #1 01:26

Simply Irresistible (1999)

Comedie | 05 February 1999 (United States of America)

Irezistibila (1999)

Simply Irresistible

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Tarlov

Scenariști:

Judith Roberts

Producător:

New Regency Pictures, Taurus Film, Polar Entertainment Corporation

Dată lansare (SUA):

5 Februarie 1999

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<p><span>Amanda Shelton este proprietara unui restaurant fermecator, candva extrem de profitabil, restaurant pe care l-a mostenit de la mama sa. Aptitudinile sale în ale gătitului lasă de dorit, dar nu-i nimic! Este tânără, frumoasă şi nu se teme să-şi arate sentimentele. El, în schimb, Tom Bartlett este manager cu pretenţii al unui magazin la fel de pretenţios. Este un tip frumos, pragmatic şi dornic de succes. </span></p><p><span>Aparent, cei doi, Amanda şi Tom, nu par să aibă nimic în comun. Se întâlnesc întâmplător, dar întâlnirea aceea avea să le schimbe viaţa şi să-i aducă împreună. Când Tom îi vizitează restaurantul, Amanda este imediat atrasă de el. Reuşeşte cumva să amestece odată cu ingredientele şi dragostea ei, iar el îi gustă la propriu sentimentele. Brusc, simte, la rândul lui, că frumoasa Amanda este irezistibilă. Relaţia lor e din ce în ce mai înflăcărată, până când obiectivul Tom începe să o bănuiască pe iubita lui de vrăjitorie.</span> </p>

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Super dragut fimul. Fermecator din multe puncte de vedere.

2 1

Mony_Brit

08.09.2018

mi-a placut la nebunie filmul.exact ceea ce aveam nevoie. o comedie romantica chiar reusita,frumoasa povestea...10 cu felicitari,prestatia Sarei Michelle a fost extraordinara.

4 1

Mosy

08.09.2018

Nu prea mi-a placut filmul. M-am cam plictisit la el, insa mancarea a fost misto, as fi mancat niste eclere.:P Un 6 cu indulgenta!

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top