Moonlight Trailer
Trailer #1 01:50

Sin City (2005)

Acțiune, Thriller, Crimă | 01 April 2005 (United States of America)

Sin City (2005)

Sin City

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Rodriguez, Frank Miller, Florian Henckel von Donnersmarck

Scenariști:

Frank Miller

Producător:

Dimension Films, Troublemaker Studios, Miramax

Dată lansare (SUA):

1 Aprilie 2005

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Sin City este o metropola imaginara, o lume in alb si negru, loc al contrastelor profunde, in care nu exista eroi, ci numai tipi duri, ucigasi platiti si femei fatale. Cu totii se aseamana protagonistilor din filmele noir ale anilor '50. Dupa o noapte de dragoste, Marv o gaseste pe iubita sa, Goldie, moarta si ia decizia de a-i razbuna moartea. Porneste, astfel, sa scormoneasca orasul in cautarea ucigasului. Dwight, detectiv particular, se trezeste implicat intr-o poveste tenebroasa vizand uciderea unui politist. John Hartigan, onestul reprezentant al legii din Sin City, trebuie sa salveze o fetita de 11 ani din mainile sadicului fiu al unui senator.

Recenzii

Copilutz

08.09.2018

beton

0 2

georgian102005

08.09.2018

De obicei nu pot spune ca ma atrag foarte mult filmele facute dupa benzi desenate.Aici insa am ramas profund uimit.O imagine cum nu am mai vazut pana acum la nici un film te atrage din prima clipa.Ai impresia pe toata durata filmului ca rasfoiesti o revista de benzi desenate,cu personaje din cele mai ciudate jucate maiestral de actori de prima mana:Bruce Willis,Mickey Rourke(cum rar ti-e dat sa-l vezi),Cliv Owen sau Benicio Del Toro. Deasemenea,un regizor(Robert Rodriguez)de la care astepti intotdeauna ceva iesit din comun si un guest director(Quentin Tarantino)care nu mai are nevoie de nici o prezentare.E suficient sa vezi aceste doua nume pe afisul filmului sa-ti dai seama ce te asteapta.Un film cool,cu putine cadre color dar foarte sugestive,Sin City este indiscutabil un film deschizator de drumuri in ce va urma in cinematografie din punctul de vedere al imaginii si al efectelor speciale.

26 10

viorex

08.09.2018

Surprinzator si incitant !!! Coruptie,fantezie,fete frumoase,eroi,imaginatie si peste toate mainile "de aur" ale regizorilor Rodriguez si Tarantino.Filmul anului 2005,din punctul meu de vedere.Long live the blue screen !

7 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top