Colega de camera (1992)

Single White Female

Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barbet Schroeder

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

14 August 1992

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

 Single White Female este un thriller aparut in anul 1992. Acest film este bazat pe romanul lui John Lutz, SWF Seeks Same. Regizorul acestui film este Barbet Schroeder, iar din distributie fac parte Bridget Fonda, Jennifer Jason Leigh si Steven Weber. Atunci cand o femeie alba, singura, pune un anunt in ziar pentru o femeie similara cu ea, pentru a inchiria o camera, pentru a-l putea inlocui pe iubitul pe care aceasta l-a parasit, toti candidatii par sa fie ciudati. Intr-un final apare o femeie care pare sa fie alegerea potrivita pentru o colega de camera. Noua locatara are insa un secret din trecut, care acum ajunge sa o bantuie.  

Recenzii

eedy

08.09.2018

thriller pasional si pasionant,te tine in suspans non-stop

6 1

florin007

08.09.2018

Un thriller foarte bine realizat cu actori foarte bine alesi.Un scenariu excelent.Pacat ca o vedem pe Briget Fonda foarte rar.Este o actrita de o frumusete rara si foarte sensibila.

3 0

Dinamo9

08.09.2018

Un thriller foarte bun. Are mult suspans. Mi-a placut si sfarsitul. Merita vazut. Eu l-am vazut impreuna cu o verisoara de a mea intr-o seara. A fost difuzat si la Tv. Merita vazut. Nota 9

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top