Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

Sirocco

Acțiune, Aventuri, Dramă | (United States of America)

Sirocco

Sirocco

Acțiune, Aventuri, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Curtis Bernhardt, Juan Carlos Pineiro-Escoriaza

Scenariști:

Victor Pineiro-Escoriaza

Producător:

Santana Pictures Corporation, Columbia Pictures

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p align="left">Film in regia lui Curtis Bernhardt in care, pentru a avea succes, sunt reluate cateva elemente din scenariul "Casablanca" dar care nu se ridica la inaltimea acestuia. Realizat in intregime intr-un decor sumbru si murdar in care actiunea se petrece in Damasc, in 1925,(Sirocco-ul ca atare nu apare deloc in actiune, nici mentionat macar) unde eroul principal Harry Smith (Humphrey Bogart) este un american , indragostit fara speranta, care se misca degajat in orice mediu, intr-un oras in care s-a aciuit toata " drojdia" ofiterimii reunite si peste care planeaza razboiul. Acesta ofera si vinde arme celor care platesc mai bine, joaca dublu si incheie afaceri dubioase si murdar. </p><p align="left">Dar dragostea poate "muta muntii din loc!' ...si, cu atat mai mult, schimba o atitudine, ceea ce duce la un final total neasteptat si inexplicabil.</p>

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Este al treilea film , vazut de mine pe acest site in care actorul principal nu apare in distributie!??

1 0

Doina1952

08.09.2018

Harry Smith (Humphrey Bogart) un dur afacerist, manipulator de arme si bani , ce se plimba nestingherit printre "mafia traficantilor de arme " si pe care-l il schimba doar dragostea! Savuroasa este interpretarea rolului Nasir Seline ( Nick Dennis) care este rupta complet de atmosfera sumbra a filmului si apreciata de criticii vremii.

2 0

Bibi_TM

08.09.2018

Cu toate ca are un final traznit, acest film merita pe deplin urmarit. O data, pentru acei monstrii ai marelui ecran care si azi ne provoaca nostalgie. Pe de alta parte, datorita Damascului cu acele subterane si actiuni ce par toate posibile. Vedeti-l ca face banii !!!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top