Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

Six Degrees of Separation (1993)

Mister, Dramă, Comedie | 08 December 1993 (United States of America)

Sase diferente fundamentale (1993)

Six Degrees of Separation

Mister, Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Fred Schepisi

Scenariști:

John Guare

Producător:

New Regency Pictures, Maiden Movies, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

8 Decembrie 1993

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Familia Flanders face parte din lumea buna newyorkeza, ambii soti ocupandu-se cu vanzarea si cumpararea de tablouri. Intr-o seara isi face aparitia la usa lor Paul, un tanar de culoare ce pretinde ca este coleg de scoala cu fiul lor. Cu sarmul, manierele si povestile sale despre actorul Sidney Poitier (al carui fiu pretinde ca este), baiatul ii cucereste pe cei doi Flanders, care ii ofera gazduire peste noapte. A doua zi il gasesc pe acesta in pat cu un barbat si in curand afla ca Paul nu a spus adevarul intreg, de fapt, nici macar partial.

Recenzii

anacretiu

08.09.2018

nu am vazut filmul de la inceput, dar ceea ce am vazut mi-a placut foarte tare. dialogul personajelor este foarte ingenios dupa parerea mea, si scenariul este reusit, precum si interpretarea actorilor, mai ales a lui Will si a lui Stockard. si poveste in sne este frumoasa, o poveste despre experiente noi, despre dorinta transformata in nevoie de a reusi, si asa mai departe. foarte frumos film, dar nu cred ca ar fi pe gustul tuturor.

1 0

Dragos_87

08.09.2018

Am vazut filmul si mi se pare un scenariu ingenios.Desi cam ajunge la limita de a te plictisi,totusi e bun si actorii isi fac bine treaba.Will Smith joaca bine la fel ca toti ceilalti.Ce inseamna sa-ti doresti atat de mult sa te integrezi intr-o clasa de oameni foarte inalta in societate incat ajungi sa faci niste lucruri cam urate si ne la locul lor.Il recomand,7/10!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top