Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

Skinwalkers (2006)

Fantasy, Acțiune, Horror | 20 March 2006 (Germany, United States of America, Canada)

Varcolacii (2006)

Skinwalkers

Fantasy, Acțiune, Horror (Germany, United States of America, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Isaac

Dată lansare (SUA):

20 Martie 2006

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2020

<p>Creaturi unite de sangele lupului, care pot ucide cu blesteme si se pot deplasa cu viteza fulgerului, privesc cerul noptii in asteptarea lunii. Ei sunt varcolacii. <br />Luna semnaleaza cele doua gasti de varcolaci, divizate de principiile in care cred (una vaneaza si ucide, iar cealalta este pasnica) in legatura cu indeplinirea unei profetii antice. Un baietel pe nume Timothy se apropie de implinirea varstei de 13 ani, de momentul transformarii sale. Timothy si mama sa nu au stiut ca restul familiei este compus din varcolaci ce au pastrat secretul lui Timothy inca de cand s-a nascut. Acesta este pe jumatate pur-sange, iar profetia spune ca numai el are puterea de a rupe blestemul, de a controla destinul neamului sau. Dar ei stiu totodata ca aceasta putere il pune pe Timothy in mare primejdie, intrucat sunt alti varcolaci insetati de sange, ce au jurat sa-l gaseasca si sa-l omoare pe baiat. Gasca de motociclisti varcolaci care il urmareste pe baietel este formata din Varek, Zo , Sonya si Grenier. In scurt timp va incepe razboiul intre cele doua tabere.</p>

Recenzii

TheoLuvMCR

08.09.2018

Trebuie sa recunosc ca aceasta combinatie de actiune,SF si thriller[pentru ca horror nu a fost mai deloc], nu m-a impresionat.Desi filmul are cateva faze mai rasarite,momentele in care ma plictiseam au predominat.Totusi, ramane un film echilibrat.

6 1

yan

08.09.2018

Nu stiu ce avrea regizorul in minte cand a facut acest film, dar combinatia de varcolaci cu cea de motocilisti il fac sa para mai "interesant", adica imaginea pe care le-a supraadaugat-o varcolacilor rai, in rest filmul este interesant parca ai sti ceea ce urmeaza,dar cum zicea si TheoLuvMCR: erau "momente in care ma plictisem"

0 0

BrokenDarkne55

08.09.2018

3rd that, nu il recomand, plictisitor, teme fumate, prefizibil, sub mediocru

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top