Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

Sleepers (1996)

Crimă, Dramă, Thriller | 18 October 1996 (United States of America)

Pacatele tineretii (1996)

Sleepers

Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barry Levinson

Producător:

Propaganda Films, Baltimore Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Octombrie 1996

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Patru pusti din cartierul Hell's Kitchen incearca sa faca o farsa, care din pacate pentru ei se termina cu ranirea unui om in varsta. Astfel ei ajung la centrul de corectie Wilkenson pentru un an. Aici ei sunt batuti, umiliti si abuzati de gardienii ce erau pusi sa-i pazeasca. Treisprezece ani mai tarziu, ei se intalnesc din nou si hotarasc sa se razbune

Recenzii

IVO

08.09.2018

Un film foarte subestimat. Un subiect pe cat de captivant, pe atat de emotionant. O distributie extraordinara: Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon si interpretari pe masura. Un film care merita vazut cel putin o data.

4 2

kluxxl

08.09.2018

Un film absolut minunat,cu a poveste foarte emotionanta,o distributie de exceptie si o regie de inalta clasa.Un subiect despre care nu s-a mai vorbit pana atunci ,dar (desi revoltator) foarte captivant.Un film la care oricat l-ai privi si analiza happy-end-ul lipseste cu desavarsire,iar asta e un lucru pe care il realizezi deja dupa prima jumatate de ora de vizionare.Pentru un joc actoricesc nemaipomenit,o poveste cum rar intalnesti si o regie de exceptie,de la mine nota 9.

11 3

An

08.09.2018

cred ca l-am revazut la televizor de vreo 2-3 ori in ultimii 3 ani si de fiecare data mi-a placut la fel de mult...si da, cred si eu ca este cu adevarat un film subestimat...chiar daca in acest film joaca o pleiada de actori si toi fac niste roluri de exceptie. Nici macar fanii lui De Niro sau fanele lui Pitt nu-si amintesc poate de acest film. Pacat.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top