Moonlight Trailer
Trailer #1 01:48

Sling Blade (1996)

Dramă | 30 August 1996 (United States of America)

Taisul (1996)

Sling Blade

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Billy Bob Thornton

Producător:

Miramax, Shooting Gallery

Dată lansare (SUA):

30 August 1996

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

Karl Childers, acum adult, este eliberat de la spitalul de boli mintale unde fusese internat de la varsta de 12 ani pentru uciderea mamei sale impreuna cu amantul acesteia. Se intoarce in oraselul in care a copilarit si, chiar daca are un handicap mintal, reuseste sa-si faca rost de o slujba reparand motoare mici intr-un mic magazin din oras. Karl se imprieteneste cu un baietel, Frank si este curand invitat pe mama acestuia, Linda, sa se mute in garajul familiei. In timp ce relatia dintre Karl si Frank se dezvolta, incepe sa apara un conflict intre prietenul abuziv si cateodata violent al lui Linda si Karl.

Recenzii

Printul_Banatului

08.09.2018

Desi relativ vechi (1996) acest film merita cu siguranta mai multa atentie , chiar si in ziua de azi. Este un film foarte bun , pe care il recomand spre vizionare ... iar daca nu o fac eu cu siguranta , premiul Oscar castigat pentru cel mai bun scenariu , o va face! Daca l-ati ratat pana acum , nu ezitati . Cu prima ocazie urmariti-l !

2 0

fancinema

08.09.2018

Iata ca se pot face filme bune si cu bugete mici. Aproape ca nu l-am recunoscut pe Billy Bob Thornton, jocul este magistral iar scenariul, excelent. O scena memorabila, cea cu banda de rockeri recitand versuri... Dot dot dot... De vazut!

0 0

Cibola

08.09.2018

Un rol excelent , original , unicat , Billy Bob Thornton inegalabil in rolul lui Karl ; scenariul pe masura , premiat de altfel cu un Oscar ; merita vazut ; nota 8 .

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top