Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

Slums of Beverly Hills (1998)

Comedie, Dramă | 14 August 1998 (United States of America)

Cocioabele din Beverly Hills (1998)

Slums of Beverly Hills

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tamara Jenkins

Scenariști:

Tamara Jenkins

Producător:

Fox Searchlight Pictures

Dată lansare (SUA):

14 August 1998

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2021

Acţiunea filmului se deşfăsoară în anul 1976. Murray Abramowitz divorţează de soţie. El are trei copii. Singura fată, Vivian Abramowitz, este în perioada adolescenţei. Murray se mută cu familia, datorită faptului că intrase în faliment, într-o garsonieră. Fetei Vivian nu prea îi place.... Dar apoi descoperă pe vecinul Elliott, atrăgător.pentru ea. Mickey este fratele lui Murray. Îşi ajută fratele cu bani. El are o fiică Rita, care lucrează ca infirmieră şi a avut unele probleme. Abia ieşită de la dezalcolizare, rămâne gravidă. Ea devine model, pentru Vivian... Murray între timp, găseşte o femeie care îi intră pe sub piele, Doris. Aceasta însă nu este apreciată şi nici dorită de copiii săi. Murray se află într-un moment de răscruce a vieţii lui, trebuie să aleagă între a-şi reface viaţa, sau să o sacrifice pentru binele copiilor săi.

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film surprinzator de bun,combinatie perfecta de comedie si drama,cu protagonisti mai putin cunoscuti,dar care joaca fara cusur

0 0

Cluc

08.09.2018

Este un film de familie. Tatăl trebuie să-şi asume responsabilitatea copiilor săi, să renunţe chiar la viaţa lui cea normală.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top