Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Smother (2008)

Comedie, Romantic, Dramă | 26 September 2008 (United States of America)

Scapati-ma de mama (2008)

Smother

Comedie, Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vince Di Meglio

Producător:

Carsey-Werner Company

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

30 Mai 2008

<p align="justify"> Pelicula "Smother" este o comedie antrenanta care il are in centrul actiunii pe Noah Cooper, un tanar in varsta de 29 de ani, angajat in functia de fizioterapeut. In ziua in care Noah este concediat de la locul de munca se simte atat de trist si dezamagit incat considera ca nu exista altceva mai grav care i s-ar putea intampla. Dar cand ajunge acasa isi da seama intr-o fractiune de secunda ca s-a inselat si ca lucrurile pot sta cu mult mai rau in realitate decat si-ar fi putut vreodata imagina deoarece in locuinta lui deja supraaglomerata tocmai s-a instalat comod extrem de agasanta si hiperprotectiva lui mama, Marilyn.</p><p align="justify"> Incepand sa isi suspecteze sotul de infidelitate, Marilyn Cooper decide sa il paraseasca pentru o perioada nedeterminata de timp si soseste in orasul in care traiau fiul sau Noah si sotia acestuia Clare, batand la usa lor pentru a cere gazduire si aducand impreuna cu ea o "armata" de 5 caini. Partea proasta este ca in locuinta tinerilor proaspat casatoriti si-a gasit refugiu si varul lui Clare - Myron Stubbs - un pierde-vara cu ambitii de scenarist, care nu pare sa se grabeasca sa plece. In aceste conditii, nefericitul Noah trebuie sa invete sa suporte presiunile venite din partea frumoasei sale sotii Clare, care doreste cu disperare sa ramana insarcinata si din partea mamei sale Marilyn, care nu inceteaza nici un moment sa il tracaseze si sa il sufoce cu grija ei, luptandu-se in acelasi timp sa ii impace pe parintii lui si sa isi gaseasca un nou serviciu, care sa il ajute sa achite facturile restante.</p>

Recenzii

nk

08.09.2018

as vrea sa-l vad

0 0

dallila

08.09.2018

faina comadia ! tre` sa recunosc ca nici mie nu mi-ar placea sa o am pe mami pe cap toata ziua :P ! Diane keaton joaca foarte bine ! Este una din actritele mele preferate !

2 5

veronica88

08.09.2018

e o comedie pe cinste!dar si inspaimantatoare,sa ai o asa mama in nici un caz,sincer nu mi-as dori o mama cum interpreteaza rolul Diane Keaton.sigur este pentru toate gusturile!

4 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top