Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Snow Falling on Cedars (1999)

Dramă, Romantic | 22 December 1999 (United States of America)

Parfum de Cedru (1999)

Snow Falling on Cedars

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Hicks

Producător:

Universal Pictures, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

22 Decembrie 1999

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

Desi au trecut 9 ani de la atacul de la Pearl Harbor, viata locuitorilor unui orasel american de pescari de pe o insula din Pacificul de Nord este tulburata de un incident tragic. Pescarul Carl Heine este gasit mort in decembie 1950 si acest lucru declanseaza un conflict de amploare intre americanii si japonezii care convietuiesc pe acea insula. Astfel, japonezul Kazuo Miyamoto, prieten din copilarie cu victima, devine principalul suspect in asasinarea lui Carl. Reporterul Ishmael Chambers urmareste pas cu pas derularea anchetei si redacteaza pentru presa intamplarile petrecute. In tinerete el a fost iubitul sotiei lui Miyamoto, Hatsue Imada Miyamoto, iar sentimentele lui nu s-au stins inca. In urma unor cercetari amanuntite, acesta intra in posesia unor dovezi care ar putea dovedi nevinovatia lui Kazuo si descopera ca mama lui Carl, care doreste sa intre in posesia pamantului lui Kazuo, stie mai multe decat sustine.

Recenzii

andreimourinho

08.09.2018

filmul meu preferat din punct de vedere al cinematografiei...sunt fascinat de ninsoare iar acest film ma introduce iremediabil in senzatia cea mai placuta sa fiu acoperit de zapada...actorii f buni povestea pe masura

0 0

Callyope

08.09.2018

Am ales sa vad acest film pentru prezenta lui Ethan Hawke in distributie si mi-a placut. Subiectul filmului este sensibil si delicat, dragoste de copii, obsesie...si in final... adevarul care iese la iveala. De vazut.

0 0

miracleboy

08.09.2018

Este un film de exceptie.L-am vazut cu multi ani in urma, iar azi l-am revazut. Credeti-ma, merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top