Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

So I Married an Axe Murderer (1993)

Comedie, Crimă, Romantic | 30 July 1993 (United States of America)

Insurat cu o criminala (1993)

So I Married an Axe Murderer

Comedie, Crimă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Thomas Schlamme, Wayne Kramer

Producător:

TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 1993

Dată lansare (Romania):

26 Februarie 2021

<p> Charlie Mackenzie este un poet din San Fransisco care se îndrăgosteşte de minunata Harriet Michaels . Charlie, deşi crede că ea este aleasa vieţii lui , vede într-o zi un articol în legatură cu o misterioasă asasină. Coincidenţa face că victimile asasinei locuiau în aceleaşi oraşe în care a locuit şi Harriet cândva, doar că aceasta nu vrea să vorbească despre acea parte a vieţii ei .Charlie devine  paranoic , ceea ce strică relaţiei lor, însă sentimentele pe care le simt unul pentru celălalt sunt prea puternice. Totuşi  lucrurile nu sunt aşa cum par, iar deznodământul filmului este unul cu totul neaşteptat. </p>

Recenzii

El_KaPpa

08.09.2018

Un film placut, interesant ,cu destule faze haioase si o combinatie buna de comedie,romantism si suspans. Un cuplu de belea Mike Myers & Nancy Travis. Mie mi-a placut si vi-l recomand. Enjoy it!

2 1

recoll

08.09.2018

Slab, penibil. Glume foarte slabe,credeam ca va fi mai bun , doar stiam ca Mike Myers are niste strambaturi aiurite.Nici un pic de mister in acest film, cu rusine afirm ca am reusit sa vad 60 de minute...foarte mult din cele 93 de minute de "stres".

2 0

Cluc

08.09.2018

Mi s-a parut un film slab. Ma asteptam la ceva mai interesant si mai haios. Din pacate este genul "nu te du la pomul laudat cu sacul".

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top