Moonlight Trailer
Trailer #1 03:15

Sons of the Desert

Acțiune, Comedie | (United States of America)

Sons of the Desert

Sons of the Desert

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

William A. Seiter

Scenariști:

Frank Craven, Byron Morgan

Producător:

Hal Roach Studios

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

  Stan si Bran sunt membrii ai organizatiei Fii desertului. La ultima intalnire este anuntat o conventie care va avea loc la Chicago in weekendul urmator si la care cei doi(ca si toti cei prezenti de altfel) jura in mod solemn sa participe. Sotia lui Bran vrea sa mearga la munte si nici nu vrea sa auda congres. Din aceasta cauza cei doi vor incerca sa gaseasca un mijloc de a pleca de acasa impreuna, mai ales ca sotia lui Stan(contrar asteptarilor) fusese de acord. Bran se preface grav bolnav, iar medicul adus de Stan recomanda o calatorie cu vaporul la Honolulu, stiindu-se ca sotia lui Bran are rau de mare, iar Stan va fi cel care-l va insoti. In mod firesc cei doi nu vor merge la Honolulu ci la conventia de la Chicago. Reintorsi acasa afla ca vasul pe care ei trebuiau sa se fi imbarcat s-a scufundat iar supravietuitorii vor ajunge inapoi cu o zi intarziere. Stan si Bran se hotarasc sa-si petreaca noaptea in podul casei, iar sotiile mergand la cinematograf vor afla din jurnalul de stiri ca au fost mintite...

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Stan şi Bran sunt membri ai frăţiei Fii Deşertului, care fac o întrunire anuală la Chicago. Pentru a reuşi să ajungă la această întrunire, cei doi trebuie să-şi mintă soţiile. Dar minciuna are picioare scurte.

0 0

Sibelius

08.09.2018

Probabil unul dintre cele mai reusite lung metraje ale celor doi. Un fir narativ coerent si o interpretare in nota obisnuita a celor doi.

2 0

Cluc

08.09.2018

Este un film placut de urmarit, chiar daca este realizat alb-negru, momentele comice reusesc sa capteze atentia cinefilului.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top