Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Source Code (2011)

Thriller, SF, Mister | 30 March 2011 (Canada, United States of America)

Transfer de identitate (2011)

Source Code

Thriller, SF, Mister (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Duncan Jones

Scenariști:

Ben Ripley

Producător:

The Mark Gordon Company, Vendome Pictures, Summit Entertainment

Dată lansare (SUA):

30 Martie 2011

Dată lansare (Romania):

15 Aprilie 2011

Capitanul Colter Stevens se trezeste cu un soc si se gaseste intr-un tren care se indreapta spre Chicago. Desi toti ceilalti pasageri par sa il cunoasca, el nu are nici o idee unde ori cine este.<br />Colter nu isi aminteste nimic despre el sau despre cum a ajuns in tren, un singur lucru isi aminteste, ca zbura cu un elicopter intr-o misiune in Iraq. Brusc un tren din partea opusa se apropie si explodeaza o bomba care il omoara pe Colter si pe ceilalti pasasgeri.<br />Apoi se trezeste intr-o cameri izolata, legat de un scaun, unde ii este adus la cunostinta ca face parte dintr-o operatie numita "Beleaguered Castle". Pe cand sa ii dea mai multe informatii, se trezzeste din nou in tren, unde s-a trezit prima data. <br />Colter isi da seama care este scopul misiunii, acela de a-l opri pe cel care detoneaza bomba, si incearca sa il opreasca.

Recenzii

Sayre83

08.09.2018

Mi-a placut f mult filmul. Subiectul este unul f interesant (cel putin pt mine) si Jake isi interpreteaza rolul cu f mult talent. Un film favorit pt mine cu siguranta!

3 6

Skyline

08.09.2018

Filmul este mult mai interesant decat promite trailer-ul si este preferatul meu pe anul acesta . Cu un final un pic mai solid ar fi putut fi un film cu adevarat 'adanc', insa chiar si asa Source Code ramane un film bun care merita vazut intr-o sala de cinema si nu doar la micul ecran sau ecranul computerului.

2 3

panacristi

08.09.2018

A fost frumos filmul ceva mai aparte chiar daca incalca niste reguli niste legi mi-a placut mult te face sa te pui inpielea personajului si cred ca ar fi foarte misto.

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top