Moonlight Trailer
Trailer #1 01:27

Space Buddies (2009)

Comedie, Aventuri, Dramă, Familie | 02 February 2009 (Canada, United States of America)

Prietenii din spatiu (2009)

Space Buddies

Comedie, Aventuri, Dramă, Familie (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Vince

Scenariști:

Robert Vince, Anna McRoberts

Producător:

Walt Disney Pictures, Key Pix Productions, Keystone Entertainment

Dată lansare (SUA):

2 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

  Actiunea acestui film incepe cu o excursie, organizata de scoala unde invata copiii celor cinci catelusi,la lansarea unei noi navete spatiale de ultima generatie, naveta ce poate naviga fara pilot. Buddha un mare pasionat de astronomie doreste sa ia si el parte la aceasta lansare, chiar daca nu are voie, asa ca ii convinge si pe B-Dawg, Mud Bud, Budderball si Rosebud sa se furiseze si ei pana la locul lansarii. Acolo vor ajunge din intamplare la bordul navetei si astfel se vor vedea in spatiu.   Din cauza unui sabotaj naveta nu are destul combustibil asa ca va fi nevoit sa se aprovizioneze de pe o statie orbitala ruseasca. Pe aceasta statie protagonistii ii vor cunoaste pe Yuri si pe catelul acestuia Spudnick. Acestia locuiesc pe aceasta statie de foarte mult timp iar Spudnick doreste sa se intoarca acasa la stapanul sau. Doar ca Yuri ii pride pe catei si doreste sa ii tina alaturi de el. Vor reusi oare cei 6 catei sa se intoarca acasa? Cine stie...

Recenzii

asta_micka

08.09.2018

abia astept sa il vad :)

0 0

mihaela87

08.09.2018

Am vazut toate partile care au aparut...cateiii sunt superbi....sper ca si Space Buddies sa fie la fel de bun....abia astept sa apara .

2 1

airyna131

08.09.2018

foarte dragut fiulmul sa fel ca si celelalte din seria "buddies"!cei 5 catelusi ajung intr-o nava spatiala care era pregatita pentru a decola pe luna.in spatiu isi fac un nou prieten pe nume Spudnick.acesta ii insoteste pe "buddies" pe luna si impreuna trec peste toate obstacolele care le ies in cale.in final toti patrupezii ajung teferi pe pamant si cei 5 stapani ai cateilor isi pot lua acasa iubitii lor catelusi.La fel si Spudnick se intoarce in Rusia unde il asteapta stapanul lui pe care nu l-a mai vazut de ani de zile.

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top