Moonlight Trailer
Trailer #1 03:05

Spartacus

Acțiune, Dramă, Istoric, Aventuri | (United States of America)

Spartacus

Spartacus

Acțiune, Dramă, Istoric, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Kubrick, Wong Kar-wai

Producător:

Universal International Pictures, Bryna Productions

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

Spartacus este un film dramatic istoric american din 1960 regizat de Stanley Kubrick și bazat pe romanul cu același nume de Howard Fast despre viața istorică a lui Spartacus și războiul celui de-al treilea servil. Filmul îl numește pe Kirk Douglas drept sclavul rebel Spartacus, care conduce o revoltă violentă împotriva imperiului roman decadent. Filmul a fost premiat cu patru Oscaruri și astăzi este unul dintre cele mai mari clasice ale genului Sabia și sandaua.

Recenzii

Johnny-M

08.09.2018

eram copil, "in primii ani de scoala" cand vedeam acest film pe ecranele noastre ... si pot spune ca mi-a deschis "pofta" de istorie ... si de film. Actori unul si unul, actiune, suspans (atunci si chiar si la revederea lui)

6 5

eedy

08.09.2018

eu unul nu sint un fan al filmelor istorice,dar in Spartacus totul e la superlativ...absolut totul

9 5

mauro

08.09.2018

Cred ca e cea mai buna interpretare alui Kirk Douglas.O garamad de bani cheltuiti la acea vreme dar a meritat dupa atatia ani inca se mai uita lumea la aparitia lui pe micile ecrane. De am avea toti inima si taria acelui om!Super film scenariu actori si sa nu uitam ca scenele de razboi nu erau inlocuite in acea vreme cum se face acum cu tehnologia asta nebuna.

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top