Tacerea (2004)

Speak

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jessica Sharzer

Scenariști:

Jessica Sharzer, Annie Young Frisbie

Producător:

Speak Film Inc.

Dată lansare (SUA):

20 Ianuarie 2004

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Melinda Sordino(Kristen Stewart) este o adolescenta traumatizata din cauza unui baiat care a violat-o la petrecerea prietenei ei cele mai bune, Rachele Bruin(Hallee Hirsh), fiind complet traumatizata a sunat la politie si Rachel a considerat-o tradatoare astfel rupand orice legatura cu ea. Tanara Melinda a intrat la liceu, iar fosta ei prietena cea mai buna se imprietenise foarte mult cu Andy Evans (Eric Lively)care abuzase de ea la acea petrecere, Melinda nu are nici un prieten si incearca sa se schimbe, in final ii spune lui Rachel despre viol de teama sa nu pateasca si ea la fel. 

Recenzii

joanna11988

08.09.2018

o ecranizare aproape perfecta..drama unei tinere care a fost violata si nu-si face curaj ca sa spuna ce i s-a intamplat de ce s-a schimbat atat de mult..merita vazut..e impresionant! merita vazut!

22 1

Addams.family

08.09.2018

Ah, am plans ogramada la filmul acesta. E foarte intens felul in care sunt transmise sentimenele, le transmite foarte puternic. Totul, drama, felul in care reactioneza Meldina in film e .. prea bun.

12 0

rozut

08.09.2018

Abea astept sa vad acest film cred ca este foarte interesant. Si sunt foarte curioasa am auzit cate ceva si pare foarte interesant despre o fata violata, cred ca o sami placa foarte mult acest film

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top