Fascinatie

Spellbound

Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alfred Hitchcock

Producător:

Selznick International Pictures

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2021

<p>Directorul unei clinici de psihiatrie , doctoral  Murchison,  va schimbat cu doctorul  Edwardes. In acest centru lucreaza si   doctorita  Constance Petersen, care este pasionata de munca  sa si este apreciata  pentru devotamentul  fata de munca  si sangele ei rece care ii permite sa studieze cazurile cu multa obiectivitate.Cand soseste doctoral  Edwardes, Constance se indragosteste  de el. Dar nimic nu este ceea ce pare la prima vedere , sub atitudinea lui distanta ea isi da seama ca doctoral  Edwardes  este un  bolnav psihic  care crede ca  l-a omorat pe adevaratul doctor  . </p><p>Problema lui este ca nu-si aduce aminte nici macar adevaratul lui nume . Cu ajutorul interpretarii stiintifice a cosmarurilor pe care le are doctorul (  studiindu-i ticurile ,  “ raul  “ pe care-l are la liniile verticale ,imprimate sau simple urme  ale dintilor unei furculite pe fata de masa )dar mai ales cu ajutorul dragostei , doctorita va incerca sa-l ajute   sa-si depaseasca amnezia si sa-si  regaseasca  propria identitate .</p>

Recenzii

nk

08.09.2018

bun

0 0

mihaelatb

08.09.2018

este unul din cele mai interesante filme psihologice pe care le-am vazut,Urma lasata de dintii unei furculite pe o fata de masa cred ca va ramane "memorabila"

6 5

svety

08.09.2018

Un thriller psihologic foarte bine regizat. Bergman si Peck fac o pereche minunata, sunt foarte frumosi. Un film care merita vazut.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top