Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Spies Like Us (1985)

Comedie, Aventuri | 06 December 1985 (United States of America)

Spioni ca noi (1985)

Spies Like Us

Comedie, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Landis

Producător:

AAR Films, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

6 Decembrie 1985

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

<p align="justify">Spies like us este povestea a doi prieteni incompetenti pe nume Emmett Fitzhume si Austin Millbarge, care sunt alesi pentru un program CIA. Ei sunt parasutati in Pakistan, dar din greseala ajung in Afganistan, iar pe urmele lor se afla rusii. De fapt ei sunt folositi ca o diversiune pentru ca rusi sa isi mobilizeze apararea in alta directie. </p><p align="justify">Doi spioni adevarati sunt trimisi in misiunea de a fura o racheta nucleara ruseasca, care este folosita pe post de test pentru un laser american spatial. Dupa ce este lansata racheta, laserul nu nimereste tinta. Planul de "urgenta" al nebunilor de la Pentagon este sa permita izbucnirea celui de-al Treilea Razboi Mondial.</p>

Recenzii

SirX

08.09.2018

O comedie foarte buna, nici nu putea sa fie altfel in conditiile in care beneficiaza de aportul lui Chevy Chase si al lui Dan Aycroyd, amandoi fiind in perioada lor de aur. Bascalie la maxim la adresa razboiului rece.

1 1

andystarx

08.09.2018

Filmul este mai mult o parodie,dar daca il urmaream in acea perioada,cu siguranta era altceva,vazut astazi in 2017,nu pot sa zic decat ca a avut ,cateva glumite bune,in rest ,o plictiseala totala !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top