Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Spread (2009)

Comedie, Romantic | 16 January 2009 (United States of America)

Playboy de L.A. (2009)

Spread

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Mackenzie, Mike Nichols

Scenariști:

Jason Dean Hall, Paul Kolsby

Producător:

Oceana Media Finance, Barbarian Films, Katalyst Films

Dată lansare (SUA):

16 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

21 August 2009

Actiunea petrecanduse în Los Angelesul de azi , Spread este povestea unui "iubaret", Nikki , care si-a croit drumul catre un mod de viata de privilegiu prin aceasta cale. El isi impartaseste secrete sale,petreceri si scoruri la femei in pat, pe cand el locuieste cu Samantha, o tanara avocata de varsta mijlocie. Totul merge ca pe roate, pâna când se întâlneste cu o superba chelnerita pe nume Heather, care, fara sa stie,joaca acelasi joc ca si el. Treptat adevarul despre ce doi se afla,ei fiind nevoiti sa aleaga intre iubire sau bani.Los Angeles, apare ca un caracter propriu în acest film, oferind cu îndemânare lux în perioadele culminante ale lui Nikki sau moteluri ieftine cu pureci când Nikki nu are un alt loc unde sa se refugieze. Nikki este intruchiparea viselor si esecurilor din Hollywood. 

Recenzii

125 Ordonare după: | |

mosh

08.09.2018

sex,sex si iar sex ,o c*** masculina care pana la urma se loveste de sus ...o lectia atat pt 'ele' cat si pt 'ei'!

1 5

Aly007

08.09.2018

Am asteptat sa vad filmul aproximativ o luna si nu m-a dezamagit foarte rau, dupa film am ramas cu o impresie ca se putea si mai bine dar pentru mine a fost ok. Scenariul parca prea simplu. Imi place ca totusi dupa film ramai cu ceva.

0 2

Sandelu

08.09.2018

Bai fratilor ...... filmul asta e cam porno(cel putin la inceput)......incepe hardcore.......actiunea se petrece foarte repede.....si apoi finalul , dezamagitor pentru persoanjul principal si foarte previzibil pentru restu.....

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top