Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Spy Kids: All the Time in the World (2011)

Familie, Comedie, Acțiune | 18 August 2011 (United States of America)

Spy Kids 4D: Safirul timpului (2011)

Spy Kids: All the Time in the World

Familie, Comedie, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Rodriguez, Kelly Asbury, Lorna Cook, Kelly Asbury, Lorna Cook

Scenariști:

Robert Rodriguez

Producător:

Dimension Films

Dată lansare (SUA):

18 August 2011

Dată lansare (Romania):

4 Noiembrie 2011

Gemenii in varsta de 10 ani Rebecca si Cecil Wilson nu o agreeaza deloc pe mama lor vitrega Marissa Cortez Wilson, desi tanara femeie, care s-a casatorit cu reporterul de televiziune ce vaneaza spioni Wilbur Wilson si i-a daruit acestuia o fetita, ii trateaza cu afectiune si dragoste si nu face deosebiri intre cei trei copii ai cuplului. Ceea ce nu stiu inteligentii si capriciosii gemeni este faptul ca aparent plictisitoarea sotie a tatalui lor a fost odinioara un agent secret de top in cadrul Organization of Super Spies (OSS) si s-a retras din activitate tocmai pentru a se dedica familiei, fiind chemata inapoi la datorie atunci cand un maniac poreclit Timekeeper ameninta sa preia controlul asupra Terrei si sa opreasca curgerea timpului. Cecil si Rebecca decid sa lase deoparte aversiunea nejustificata fata de mama vitrega si sa o ajute pe aceasta sa reinvie spiritul defunctei divizii Spy Kids din cadrul OSS si sa dejoace planurile diabolice ale villain-ului Timekeeper, sprijiniti fiind cu totii de catre Carmen Cortez si Juni Cortez, doua adolescente care au facut parte in trecut din celebra divizie Spy Kids.

Recenzii

AAvramescu81

08.09.2018

Bugetul eu stiu ca a fost de 27 mil dolari. Incasarile totale ser ca se refera doar la America pt ca eu stiu ca per total filmul a scos putin peste 70 mil dolari. Stiu ca Rodriguez se gandeste si la o parte a 5-a. Nota nu pot sa dau pt ca nu l-am vazut. Dar sper sa fie macar la fel de bun ca celelalte 3 daca nu mai bun.

1 0

panacristi

08.09.2018

Frumos,mi-a placut multe aventuri in care copii joaca un rol decisiv foarte frumoasa si aparatura electronica si gadgeturile,mai multe lupte au fost in celelalte parti dar si aceasta nu e rea.

1 0

Budy

08.09.2018

Un film mai mult pentru copii bun de vazut duminica dimineata. Nu stiu ce cauta Jessica Alba in filmul asta, parerea mea e ca nu i s-a potrivit deloc acest rol de spion, in schimb e o actrita cu destul lipici la public si sansele unui succes in box office sunt destul de mari.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top