Moonlight Trailer
Trailer #1 01:48

Stake Land (2010)

Dramă, Horror, SF | 30 September 2010 (United States of America)

Stake Land (2010)

Stake Land

Dramă, Horror, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jim Mickle

Producător:

Glass Eye Pix, Belladonna Productions, Off Hollywood Pictures

Dată lansare (SUA):

30 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Dupa ce familia ii este masacrata de catre un vampir, adolescentul Martin este salvat de la moarte de misteriosul Mister, care ii devine mentor si il instruieste in profesia uciderii acestor creaturi ale intunericului. Teritoriul Statelor Unite ale Americii este devastat de o epidemie ce a transformat majoritatea fiintelor umane in vampiri, iar putinii supravietuitori s-au baricadat in comunitati izolate ori s-au constituit in grupuri de fanatici religiosi, care au un comportament la fel de deviant ca si vampirii si sunt la fel de periculosi. Mister si protejatul sau traverseaza tara spre nord, in cautarea unui zone neafectate de vampirism cunoscuta sub denumirea de New Eden, iar in drumul lor plin de peripetii intalnesc o calugarita pe care o salveaza de la viol, o cantareata insarcinata pe nume Belle si un fost puscas marin pe nume Willie, care ii insotesc pe cei doi vanatori de vampiri spre Canada. Strabatand un peisaj post-apocaliptic, dezolant si pustiu, Martin, Mister si persoanele din grupul lor se confrunta nu numai cu vampirii care ataca dupa apusul soarelui, ci si cu Jebedia Loven, liderul unei militii fundamentaliste, care afirma ca epidemia ce a lovit SUA este o pedeapsa divina aplicata pacatosilor. 

Recenzii

bradu

08.09.2018

Vampirii, o sursa de inspiratie inca inepuizata si cu priza la publicul de gen.Filmul intra intr-un tipar standardizat neremarcandu-se prin ceva anumea.Intr-o tara distrusa economic si politic in care vampirii au suprematia,intr-o abordare unghiulara asupra bisericii si-a dorintei de-a pune mana pe putere la randul ei,un tanar incearca a invata supravietuirea. Imaginea de lume pierduta intr-un decor terifiant accentuiaza tenta horror-ului fara insa a-l duce spre o finalitate temporara.Despre actori...au mult de invatat ce inseamna a interpreta un rol.Mister nu reuseste sa accentuieze misterul prin nimic.

4 3

winfor2003

08.09.2018

foarte pe scurt abia m-am abtinut sa nu mut pe discovery sau antena 3. Actiunea se petrece pe teritoriul Statelor Unite ale Americii cei doi calatorind cu masina printr-un tinut pustiu si luand cu ei alte persoane in dificultate. Un fel de book of elly mut sarac in dialoguri in care personajul principal este un fel de van helsing insa vamiri sunt mai degraba niste mutantii din resident evil.

3 4

maroknu

08.09.2018

Martin era un adolescent obişnuit înaintea dezastrului economic în care se prăbuşeşte întrega Americă. Însă o nouă teroare e pe cale să dezvăluie latura nemiloasă a lumii. Când o invazie de vampiri mătură ţinuturile continentului american, un singur om îl mai poate ajuta pe Martin să ajungă în siguranţă undeva în nordul Canadei.

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top