Moonlight Trailer
Trailer #1 01:17

Star Trek Into Darkness (2013)

Acțiune, Aventuri, SF | 05 May 2013 (United States of America)

Star Trek: În întuneric 3D (2013)

Star Trek Into Darkness

Acțiune, Aventuri, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J.J. Abrams

Producător:

Bad Robot, Paramount, Kurtzman/Orci, Skydance Productions

Dată lansare (SUA):

5 Mai 2013

Dată lansare (Romania):

17 Mai 2013

Când echipajul „Întreprinderii” este chemat acasă, ei găsesc o forță de neoprit a terorii din interiorul propriei lor organizații a detonat flota și tot ce ține de ea, lăsând lumea într-o stare de criză. Cu un cont personal de reglat, Căpitanul Kirk conduce o vânătoare într-o lume în zona de război pentru a captura o armă de distrugere în masă cu un om. Cum eroii noștrii sunt împiși într-un joc de șah al vieții și al morții, dragostea va fi testată, prieteniile vor fi rupte, și sacrificii trebuie făcute pentru singura familie pe care Kirk o mai are: echipajul lui.

Recenzii

mel.1

08.09.2018

Sunt un pic derutata, observ distributia, personajele sunt cei din serialul original StarTrek.TOS (1966-1986) si evident si din primele filmele, cele mai vechi (primele 6), adica din anii: 1979-1991, dar in acelasi timp actorii sunt foarte tineri. Interesant! Curiozitate maxima! Abia astept sa apara, chiar imi este foarte dor de StarTrek. Si cine stie poate dupa filmul acesta, avem noroc si de vreun serial, fiindca a trecut ceva vreme de la ultimul film (StarTrek.2009) si...si mai mult timp de la ultimul serial StarTrek-Enterprise (2001-2005). Cu atat mai mult cu cat nu mai avem nici Stargate. De fapt nu mai avem chiar nici un serial cu calatorii in spatiu, cu alte planete, alte civilizatii. Oare sa indraznesc o nota de 10 anticipat? Da!

2 3

AAvramescu81

08.09.2018

Partea a XI-a e un reboot al seriei. Sunt toti tineri. Acum in acasta mai noua parte (partea a XII-a sau partea a 2-a din reboot-ul seriei), continua povestea filmului din 2009. Vor fi alte aventuri. Probabil vor face si legatura cu primul film din serie Star Trek the motion picture (1979). În aceasta aventură în timp ce echipajul Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă şi tot ce reprezenta ea, lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză. Astfel , căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

2 4

mel.1

08.09.2018

Stie cineva cand apare si al treilea film din acest ultim proiect? Am inteles ca sunt trei filme. Sau nu s-a anuntat?

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top