Moonlight Trailer
Trailer #1 02:09

Star Trek: Nemesis (2002)

SF, Acțiune, Aventuri, Thriller | 13 December 2002 (United States of America)

Star Trek: Nemesis (2002)

Star Trek: Nemesis

SF, Acțiune, Aventuri, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stuart Baird

Producător:

Paramount, Digital Image Associates

Dată lansare (SUA):

13 Decembrie 2002

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

O lovitura de stat in Imperiul Romulan il aduce la putere pe misteriosul Shinzon, sustinut de remani, o rasa aservita pana atunci romulanilor. Nou lider doreste sa inceapa negocieri de pace cu Federatia care il trimite in acest scop pe capitanul Jean-Luc Picard si echipajul sau de pe nava Enterprise pe Romulus. Insa situatia se complica atunci cand atat Picard cat si androidul Data isi descopera dubluri foarte diferite de ei: androidul B4, un prototip al lui Data, si insusi pretorul Shinzon, o clona a lui Picard. Crescut intr-un mediu ostil si violent, Shinzon nutreste invidie si ura fata de alter ego-ul sau, sentimente pe care le extinde la nivelul intregii omeniri. Cofruntat cu aceasta imagine intunecata a propriei persoane, Picard isi da curand seama ca negocierile de pace sunt inutile si trebuie sa actioneze pentru a impiedica ciocnirea dintre personalitatile lor sa se transforme intr-un razboi intre Federatie si Imperiul Romulan.

Recenzii

CO_Rina

08.09.2018

ma asteptam la mai mult in schimb mi-a plcut melodia cantata de data superrr mult

2 4

cryssbest

08.09.2018

Mie mi-a displacut enorm finalul. Desi, daca privesti lucrurile din alt unghi, realizezi ca Data a fost mai mult decat un simplu android. Probabil ca el isi dorea sa moara, de fapt. Robotul care tanjise atat de mult sa aiba sentimente moare ca un om in final, dupa ce incercase atat sa si le exprime ( prin poezii si curiozitati) . Daca privim astfel lucrurile... atunci filmul e de nota 10, chiar daca e trist.

3 4

Vader

08.09.2018

Filmul a fost bun pana intrun anumit punct: finalul. Au incercat prea mult sa depaseasca "Star Trek II: The Wrath of Khan" in final. Spre deosebire de sacrificiul lu' "Spock", care a fost 100% necesar si foarte emotionant (discutia dintre Kirk si Spock), sacrificiul lui Data a fost mult prea artificial, nu era chiar asa necesar. Picard putea sa isi ia si singur cip-ul de teleportare cu el. Oricum filmul a fost destul de bun.

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top