Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

Star Trek (2009)

SF, Acțiune, Aventuri | 06 May 2009 (Germany, United States of America)

Star Trek: Un nou început (2009)

Star Trek

SF, Acțiune, Aventuri (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J.J. Abrams

Scenariști:

Roberto Orci, Alex Kurtzman

Producător:

Paramount, Bad Robot, Spyglass Entertainment, MavroCine Pictures GmbH & Co. KG

Dată lansare (SUA):

6 Mai 2009

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2009

Soarta galaxiei stă în mâinile unor rivali. Unu, James Kirk, este un băiat de la fermă din Iowa, delicvent și căutător de senzații tari. Celălalt, Spock, un vulcanian, care a fost crescut într-o societate bazată pe logică, care respinge toate emoțiile. Așa cum intinctul înflăcărat se ciocnește cu rațiunea calmă, parteneriatul lor improbabil, dar puternic, este singurul lucru care să poată conduce echipajul lor prin pericolul de neimaginat, cu îndrăzneală merg acolo unde nimeni nu a mai ajuns până acum. Aventura umană a început din nou.

Recenzii

Lili

08.09.2018

Noua productie a lui J.J. Abrams " Star Trek " a inceput filmarile anul trecut in mare secret la Long Beach City Hall conform articolului din Press-Telegram. Desi toata lumea asteapta mai multe detalii, nimic nu " transpira " in presa.

5 9

Djole

08.09.2018

Eu auzisem de anul trecut de acest proiect și aștept cu nerăbdare să-l văd. Am avut ceva emoții când a fost greva scenariștilor, se vorbea chiar de întreruperea proiectului dar văd că l-au dus până la capăt. Încerc, pe cât posibil, să nu-mi fac o părere doar din trailer dar cred că va fi unul din cele mai bune filme ale anului.

1 4

vec1nu

08.09.2018

"Al nouălea film al seriei "Star Trek" prezintă aventurile tinerilor James T. Kirk şi Mr. Spock, prima lor întâlnire din cadrul Starfleet Academy şi prima lor misiune în spaţiu." - stiu ca poate unii din noi au chiulit in clasa a 8-a cand se facea latina la scoala, dar asta nu'i motiv sa incurcam numerele romane... Astfel, XI=11 si IX=9, acesta fiind al 11-lea film Star Trek (Star Trek X fiind "Nemesis", si Star Trek IX fiind "Insurrection") Cat despre film, sper ca trailer'ul sa'mi fi creat o impresie gresita. Sper sa nu fie un "teen-movie" pe tema Star Trek

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top