Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Stardust (2007)

Aventuri, Fantasy, Romantic, Familie | 09 August 2007 (Iceland, United Kingdom, United States of America)

Pulbere de stele (2007)

Stardust

Aventuri, Fantasy, Romantic, Familie (Iceland, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matthew Vaughn

Producător:

Paramount, Marv Films, Vaughn Productions, Di Bonaventura Pictures, Ingenious Film Partners

Dată lansare (SUA):

9 August 2007

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2007

<p>Intr-un mic satuc britanic, tanarul Tristan duce o existenta simpla, preocupat doar de a-si face un rost printre locuitorii satului si sa castige dragostea frumoasei Victoria. Prin de frenezia dragostei, el ii promite tinerei ca-i va aduce o bucata dintr-o stea cazatoare vazuta de amandoi intr-o noapte insa e surprins sa descopere ca zidul vechi de la marginea satului a carui spartura e bine pazita de un batranel vanjos este de fapt granita catre o cu totul alta lume.</p><p>In cealalta lume insa, batranul imparat muribund isi pune fii la incercare pentru a-si desemna succesorul, cerandu-le sa aduca un cristal pretios ca semn nobiliar, in timp ce vrajitoarea Lamia si surorile sale sunt disperate sa gaseasca singurul lucru ce le-ar putea readuce tineretea. </p><p>Iar in acest taram magic, cautarile tuturor se intalnesc in modurile cele mai surprinzatoare cu putinta, iar Tristan e menit sa se descopere pe sine si legatura sa misterioasa cu aceasta lume noua. </p>

Recenzii

131 Ordonare după: | |

mdomnita

08.09.2018

Acest film este unul din cele mai bune filme de fictiune pe care le-am vazut pana acum. Modul in care combina mai multe parti binecunoscute ale povestilor din copilarie ii ofera o valoare deosebita, chiar merita vazut. Printre aceste motive apar lupta pentru obtinerea tronului a fiilor de imparat, dorintele vrajitoarelor de a obtine viata vesnica, misiunea in taramul fantastic pentru a castiga dragostea celei iubite,etc. Si, inca doua motive pentru care merita vazut, sunt Claire Danes si Robert De Niro , chiar daca De Niro este ceva mai in varsta decat ne-am obisnuit.

9 6

Patronu

08.09.2018

Tare simpatic filmul. Un fel de variantă modernă a lui The Princess Bride, deşi nu are micile subtilităţi ale producţiei lui Rob Reiner. Are acţiune, umor, o poveste pe cât de clasică şi simplă, pe atât de frumoasă şi un rol extrem de savuros şi surprinzător al lui Robert De Niro. De văzut.

10 10

ChupaChups

08.09.2018

i loved it, especially the part with Robert De Niro =))) he was amazing :p

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top