Moonlight Trailer
Trailer #1 01:01

Stargate: The Ark of Truth (2008)

Aventuri, SF, Film TV | 11 March 2008 (Canada, United States of America)

Stargate: Arca adevarului (2008)

Stargate: The Ark of Truth

Aventuri, SF, Film TV (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert C. Cooper

Producător:

Kawoosh! Productions DTV I, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

11 Martie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

<p>Filmul Stargate: The Ark of Truth reprezinta finalul celor 10 sezoane ale serialului Stargate SG-1. Echipa compusa din Cameron Mitchell, Samantha Carter, Daniel Jackson, Teal'c si Vala Mal Doran cauta in galaxia Ori o arma care ii va ajuta sa inviga definitiv armatele Ori. Ei sunt insotiti de un membru al IOA care are un plan malefic. In galaxia Ori se gasesc in lupta cu doi inamici puternici dar primesc si un ajutor neasteptat din partea lui Morgan le Fay, cea care i-a ajutat sa gaseasca si Sangreal-ul, o arma construita de Antici cu ajutorul careia i-au distrus pe Ori.</p><p>Filmul poate fi considerat, de fapt, un episod mai lung al serialului.</p><p>Stargate:The Ark of Truth este prima parte a incheierii celor 10 sezoane ale serialului stargate SG 1 urmarea,Stargate Continuum, il are in centru pe Baal ultimul Goa'uld ce incearca sa puna stapanire pe galaxia Calea Lactee prin intoarecere in timp si incercarea de a schimba destinele eriolor principali si distrugerea primei Porti Stelare descoperite in Egipt.Acum aflam de intrepatrunderea destinelor eroilor din Satgate SG 1,unde bunicul colonelului Cameron este capitanul vasului ce transporta poarta stelara din Egipt in State.Intoarceri in timp,intriga,actiune cum doar serialul Stargate ne-a obisnuit timp de 10 ani. </p><p>Stargate Continuum incheie epopeea Stargate SG 1.....dar vom merge mai departe alaturi de eroii nostrii in Stargate Atlantis (5 sezoane-serial incheiat si el in 2008- final in care Atlantis se intoarce pe Terra,locul ei de origine)......si mai departe incepand cu luna august 2009,data preconizata 22,cu Stargate Universum....unde eroii nostri vor descoperi,datorita celui de al 9-lea simbol de pe Poarta Stelara, cele 2 nave trimise de Antici pentru explorarea spatiului si pentru pozitionare portilor pentru a face posibila calatoria intre lumi.</p><p> </p>

Recenzii

arams

08.09.2018

Finalul unui serial de 10 ani nu putea fii altfel decat deschis! Mi-a placut acest lucru. Nu au rezolvat toate probleme si gata. E clar ca undeva in galaxie mai exista inamici si cu siguranta echipa va mai avea treaba :) Super super super!

3 3

VINsTIcLA

08.09.2018

Am toate sezoanele...super.Am vazut filmul asta...super.Astept sa vad cum va fi Stargate: Continuuum.

1 0

SerenuS

08.09.2018

Un serial exceptional,care are grija sa nu transforme ideea de baza a filmului intr-o telenovela.Un film cu un grad inalt de originalitate,fara exagerari de efecte speciale ,un serial ce merita vazut.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top