Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

Starship Troopers (1997)

Aventuri, Acțiune, Thriller, SF | 07 November 1997 (United States of America)

Infanteria Stelara (1997)

Starship Troopers

Aventuri, Acțiune, Thriller, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Verhoeven

Producător:

Touchstone Pictures, TriStar Pictures, Big Bug Pictures, Digital Image Associates

Dată lansare (SUA):

7 Noiembrie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Candva, in viitor, in Buenos Aires, patru tineri, baieti si fete, se pregatesc sa devina ofiteri ai Serviciului Federal. Carmen doreste sa devina pilot, Carl vrea sa activeze in cadrul sectiei de consultanta, Rico si Dizzy se pregatesc ca infanteristi. Acestia din urma devin rivali, pentru ca amandoi sunt indragostiti de Carmen. Ei nu stiu insa ca un mare pericol pune in primejdie existenta oamenilor pe Pamant: atacul violentelor insecte uriase de pe planeta Klendathu. Prinsi in lupta dura impotriva acestor creaturi, cei patru vor redescoperi ca mai presus de orice sentiment e forta prieteniei si a solidaritatii umane.

Recenzii

cneius

08.09.2018

Paul Verhoeven are intotdeauna ceva de aratat

2 2

ghebala

08.09.2018

Un alt fel de Stars Wars, o lupta dintre locuitorii unei alte planete, gindacii si om. Filmul incearca sa puna in scena posibilitatea existentei undeva in univers a unei alte forme de viata:gindacii condusi de un Creier grotesc. Pe mine m-a impresionat scena cin o mare de gindaci ataca baza oamenilor, este infricosator...

6 1

SNAKE666

08.09.2018

Filmul este un SF reusit. Este neasteptat de captivant si de fascinant. Cu toate acestea intr-o maniera groteasca filmul parca se autosatirizeaza facand publicitate la inrolarea in Infanteria Stelara, respectiv se repeta fraza "Ai de gand sa traiesti vesnic?" urmata de propunerea atat de atractiva a inrolarii dupa care filmul incepe cu razboiul mai mult sau mai putin egal dintre oameni si insecte uriase, unde aceste insecte sfartecau cu usurinta trupurile omenesti si mureau greu de armele soldatiilor. Oare chiar poti sa faci publicitate pentru un post de munca oricare ar fi el?

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top