Moonlight Trailer
Trailer #1 01:48

Stay (2005)

Mister, Thriller, Dramă | 24 September 2005 (United States of America)

Ramai cu noi (2005)

Stay

Mister, Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc Forster

Producător:

Epsilon Motion Pictures, Regency Enterprises, New Regency Pictures

Dată lansare (SUA):

24 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Tinand locul unui renumit coleg psiholog din New York, Sam Foster are de rezolvat cazul unui tulburat student la arte, Henry Letham. Parand sa fie peste masura influentat de idolul sau, faimos pentru sinuciderea sa in ziua implinirii a 21 de ani, Henry il anunta pe Sam se va impusca sambata la miezul noptii - momentul cand implineste si el 21 de ani. Foster, a carui prietena a avut de asemenea tentative de sinucidere, ia amenintarea in mod serios, dar nu reuseste sa-l interneze pe Frank. In schimb, incercand sa dea de urmele pacientului sau, Sam este atras treptat in lumea obsesiilor lui Henry.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Mi s-a părut impresionant dpdv vizual, trecerile dintre cadre fiind de-a dreptul superbe. Povestea însă e destul de fumată. Merită văzut o dată.

5 14

zlatana

08.09.2018

M-a surpris in mod placut acest film...actorii au avut o prestatie remarcabila. Merita vazut cel putin o data.

4 4

Aerdna

08.09.2018

Un film frumos si foarte special. Nu cred ca poate fi comparat/asemanat cu alte productii... Actorii s-au comportat exceptional, mai cu seama R. Gosling. A fost atat de "bun" in rolul de "nebun" incat totul parea real. Cu siguranta ca acest film nu este pe placul sau intelesul tuturor, dar poate tocmai aceste amanunte ii confera frumusete. Nota : oare? 10

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top